Dränering Norrtälje Åkersberga

 

Dränering i Norrtälje och Åkersberga


Vi är experter på dränering!


Dränering innebär att man gräver ett dike mellan hus och mark, i syfte att leda bort vätska från ett område till ett annat. Dränering är ett tungt jobb att utföra själv. Vi på Norrtälje Schakt har all kunskap och alla redskap som behövs för att utföra dräneringsjobbet på rätt sätt. Bland annat krävs det grävmaskiner och såklart kunnandet av att hantera en grävmaskin, något vi på Norrtälje Schakt har!

Du märker när du är i behov av dränering om du drabbats av exempelvis fuktproblem. Dränering behöver också göras när du exempelvis vill inreda källaren till din bostad. Skippar man dräneringen riskerar man fukt- och mögelproblem, vilket kan leda till att det blir väldigt dyrt att åtgärda då golvet måste rivas upp.

För att se till att dräneringen blir utförd med stor noggrannhet kan du kontakta oss på Norrtälje Schakt, då vi har en lång och gedigen kunskap av dräneringsarbeten. Tveka inte på att kontakta oss om du är i behov av dränering i Norrtälje och Åkersberga!

När är det dags för dränering Åkersberga & Norrtälje?

Vi hjälper dig med dränering i Åkersberga och Norrtälje! En dränering betyder att man skapar ett system för att avleda vatten ner i marken. Man brukar använda en pumpbrunn där man samlar upp vatten från dräneringsrören. En så kallad pumpbrunn används till exempel när en dagvattenledning är grundare än själva dräneringen, många gånger passar sig ingen annan lösning.

En ny dränering är bra för ditt hus i Norrtälje eller Åkersberga!

Är det så att du är drabbad och lider av mycket fukt i din källare och att det till och med ibland är vatten på bottenplattan bör du så fort som möjligt kontakta oss för att vidta åtgärder, ju längre tid du väntar desto dyrare blir det kort o gott. Väntar du för länge kan en gammal grund behöva stora reparationer. Många brukar passa på att samtidigt som man utför en dränering av sin fastighet då också göra en grundisolering om du har källare. Det gör källaren till en bättre, varmare och mer energisparande källare, det vill säga en det ger dig en  mindre kostnad för uppvärmning av huset. Vi gör dräneringar i Norrtälje och Åkersberga. Är det så att dina vatten och avloppsledningar är gamla kan det finnas risk att du bör byta ut dessa, passa då på att göra det samtidigt som du utför dräneringen så slipper ni att gräva upp er tomt igen. Kontakta oss för dränering Åkersberga eller Norrtälje.

Förutom dränering kan vi även hjälpa dig med enskilt avlopp, husgrunder, trädgårdsanläggning och allt inom gräv- och schaktarbeten!

UPPDRAGSFORMULÄR

 

Ring eller maila oss!

070-4195307

info@norrtaljeschakt.se