Dränering Norrtälje Åkersberga

 

Dränering i Norrtälje och Åkersberga


Vi är experter på dränering!


Dränering innebär att man gräver ett dike mellan hus och mark, i syfte att leda bort vätska från ett område till ett annat. Dränering är ett tungt jobb att utföra själv. Vi på Norrtälje Schakt har all kunskap och alla redskap som behövs för att utföra dräneringsjobbet på rätt sätt. Bland annat krävs det grävmaskiner och såklart kunnandet av att hantera en grävmaskin, något vi på Norrtälje Schakt har!

Du märker när du är i behov av dränering om du drabbats av exempelvis fuktproblem. Dränering behöver också göras när du exempelvis vill inreda källaren till din bostad. Skippar man dräneringen riskerar man fukt- och mögelproblem, vilket kan leda till att det blir väldigt dyrt att åtgärda då golvet måste rivas upp.

För att se till att dräneringen blir utförd med stor noggrannhet kan du kontakta oss på Norrtälje Schakt, då vi har en lång och gedigen kunskap av dräneringsarbeten. Tveka inte på att kontakta oss om du är i behov av dränering i Norrtälje och Åkersberga!

Förutom dränering kan vi även hjälpa dig med enskilt avlopp, husgrunder, trädgårdsanläggning och allt inom gräv- och schaktarbeten!